• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cibulovo-paprikové kořeněné maso
Napište svůj komentář k receptu

Cibulovo-paprikové kořeněné maso

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cibulovo-paprikové kořeněné maso
Cibulovo-paprikové kořeněné maso
Cibulovo-paprikové kořeněné maso
Cibulovo-paprikové kořeněné maso
Cibulovo-paprikové kořeněné maso
Cibulovo-paprikové kořeněné maso
Cibulovo-paprikové kořeněné maso
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g vepřová plec nebo kýta, případně drůbeží nebo králičí maso
    • 1
      lžička mletá sladká paprika nebo pálivá - dle chuti
    • 0,50
      lžička česnek sušený nebo nastrouhaný čerstvý, necelá
    • 1
      lžička majoránka rovná
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      lžíce olej
  • Dále
    • 2
      ks cibule větší
    • 1
      ks červená paprika velká
    • olej na smažení
    • sojová omáčka nebo worcester - není nutné

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na nudličky nebo kostky a dáme do misky. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, česnekem a majoránkou, zakápneme olejem, promícháme a necháme v chladnu odležet alespoň hodinu. Mezitím si pokrájíme cibule na silnější půlměsíčky a papriku na větší kostky nebo nudličky.
2
Naložené maso dáme zprudka smažit do pánve s trochou rozpáleného oleje společně s pokrájenou zeleninou, občas promícháme. Po osmažení můžeme ještě dochutit sojovou omáčkou nebo worcestrem.
3
Podáváme s bramborovou přílohou, topinkou, čerstvým pečivem a třeba i sklenicí dobře vychlazeného piva.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Cibulovo-česneková plec

Cibulovo-česneková plec

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 20. 8. 2015 16:04

    Bylo to fajn a bylo to rychlé.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Králičí Zelenina
Maso Pokrmy Králičí Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek sušený Cibule Majoránka Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Díratá buchta z čokoládových figurek

Díratá buchta z čokoládových figurek

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Zapečené filé

Zapečené filé

Nepečené kokosové kuličky

Nepečené kokosové kuličky

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Nutela (DUKAN)

Nutela (DUKAN)

Brokolicový koláč z listového těsta

Brokolicový koláč z listového těsta

Bylinková krůtí (nejen) stehna na houbách

Bylinková krůtí (nejen) stehna na…

Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
18
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
15
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
13
Pařížský salát podle ČSN
Pařížský salát podle ČSN

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Cibulovo-česneková polévka
Cibulovo-česneková polévka
Cibulovo-česnekové plátky
Cibulovo-česnekové plátky
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Cibulovo-sýrová kanapka
Cibulovo-sýrová kanapka
Cibulový čaj proti kašli a nachlazení
Cibulový čaj proti kašli a nachlazení
Cibulový filet
Cibulový filet
  • Recepty.cz
  • Cibulovo-paprikové kořeněné maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact