Skvělé a snadné. Maso bylo křehké a šťavnaté a ten sosík byl uplně geniální! <3
...když budete chtít mít víc omáčky, tak klidně výpečkový sos nastavit můžete troškou mouky (nebo solamylem) s vodou ;-)
Za chvilinku nandavám a masíčko vypadá i voní úžasně. Teď jsem rozmixovala omajdu, tak umyju mixér, dopeču kůrčičku a jdeme na to! Koukala jsem ještě, jestli se omáčka zaváří s moukou nebo ne, to mi jaksi uniklo.
Zítra vyzkouším, jsme masoví a plec je na pečení super. Taky už dlouho slibuju rodině knedlíky tak zabiju dvě mouchy jednou ranou. :-)
Bohužel jsem nikde nesehnala doporučovanou ovarovou plec, ale vepřové koleno se mi zdálo jako nejpodobnější a dobrá volba. Bylo pořádně velké tak jsem ho vykostila a pekla kůží nahoru a tu jsem nakonec nechala bez poklice chytit barvičku. Až někde seženu tu ovarovou plec určitě jí udělám, ale i to koleno bylo exkluzivní a s bramborovým knedlíkem naprosto bez chybičky, všem mohu doporučit a děkuji za recept. Jana Martínková