• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cibulové nudle s rajčaty
Napište svůj komentář k receptu

Cibulové nudle s rajčaty

autor: evicka381
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cibulové nudle s rajčaty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny Nejlépe vrtule
    • 2
      ks cibule 1-2
    • rama
    • rajčata
    • balkánský sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Do menšího hrnce dáme 2-3 vrchovaté polévkové lžíce ramy, kterou necháme rozpustit. Nadrobno si nakrájíme cibuli a tu vložíme do rozpuštěné ramy. Celou směs podle chuti osolíme a opepříme a za občasného míchání necháme vařit cca 15 minut (cibulka by měla být uvařena do měkka). Mezitím si uvaříme těstoviny, které hned po zcezení smícháme s připravenou směsí. Promícháme v hrnci a můžeme servírovat. Na těstoviny nastrouháme balkánský sýr a posypeme nadrobno nakrájeným rajčetem (1 porce = 1 rajče).
2
Jedná se o velice jednoduchý, ale chutný recept. Místo balkánského sýru se dá použít i niva nebo klasický eidam a rajčata se mohou zkombinovat s paprikou a jinou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nudle s rajčaty - staročeské krajové jídlo

Nudle s rajčaty - staročeské krajové…

Dijonské cibulové řízky

Dijonské cibulové řízky

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva Vojkuvkova | 14. 10. 2009 17:01

    Jednoduchy a velice chutny recept. Delala jsem z barevnych testovin, vypada to vice "esteticky" :-)

  • Eva Bednářová | 11. 6. 2009 22:37

    Omlouvám se za špatně vložený text, máte pravdu, nečetla jsem si návod a pak už se to nedalo spravit. Příště snad budu chytřejší. Pokud nemáte rádi Ramu, můžete dát jakýkoliv jiný tuk, který používáte. Ale to že Vám vznikne žlutá voda na výsledku vůbec nic nemění, protože se to nakonec stejně všechno smíchá dohromady.

  • marie mateju | 11. 6. 2009 10:34

    ted je to už v pořádku,ale já to četla taky,když to bylo napsaný jedním slovem-taky jsem zírala co to je.

  • Sylva P. | 11. 6. 2009 10:02

    Až na tu umělou Ramu, to je klasika, ale dobrá. Když rozpustím Ramu je z toho voda a žluté něco.

  • Zdena z JM | 11. 6. 2009 08:56

    Opět se někdo nedržel návodu na vkládání nových receptů. Musela jsem si to asi 5x přečíst, než jsem pochopila o jaké suroviny se jedná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Cibule Pepř mletý Rajčata Rama Sůl Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Kakaový koláč s tvarohem

Kakaový koláč s tvarohem

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Bostonské krémové mufiny

Bostonské krémové mufiny

Zapečené brambory s brokolicí a modrým sýrem

Zapečené brambory s brokolicí a…

Muffiny s čokoládou

Muffiny s čokoládou

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

27
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…
24
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.
Francouzské brambory…
24
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Švestková povidla
Švestková povidla
22
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Pohřeb Ozzyho Osbournea (†76): Marilyn Manson a rocková smetánka!

Pohřeb Ozzyho Osbournea (†76): Marilyn Manson a rocková smetánka!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Cibulové nudle s rajčaty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact