• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cibulové hovězí
Napište svůj komentář k receptu

Cibulové hovězí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g hovězí maso -nejlépe kližka nebo zadní.700-
    • 1
      kg cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk
    • 1
      lžička grilovací koření (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa (nejméně 2 cm), které dobře osolíme a opepříme z obou stran, kraje masa nařízneme (né u kližky). Na maso nasypeme další vrstvu cibule - 400 g, kterou posypeme kořením nebo jen osolíme.
2
Zapékací mísu zaklopíme nebo zakryjeme pevně alobalem a dáme do předehřáté trouby na nejnižžší teplotu péct (nepodléváme!). Pečeme nejméně 3 hodiny bez NAKUKOVÁNÍ!!! Nemusíme mít strach z připálení, cibule má dostatečné množství vody. Nakonec můžeme odklopit a dopéct dozlatova nebo rovnou podávat.
3
Podáváme s vařeným bramborem nebo čerstvým pečivem. Nejlepší je hovězí kližka, ale kdo jí nemá rád, použije jiný druh hovězího.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dijonské cibulové řízky

Dijonské cibulové řízky

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 20. 9. 2018 18:39

    Vituš: ...děkuji za pochvalu, jsem rád, že vám chutnalo :)

  • Vituš | 14. 9. 2018 07:22

    Bylo to vynikající a skoro bez práce. Maso vážně jak dortík, šťavnaté a jen na vidličku. Moc ráda při nejbližší příležitosti zopakuji.

  • Miloš | 18. 8. 2016 20:44

    Perfektní. Nic víc se ani nedá napsat.

  • Vančová | 10. 4. 2016 10:21

    Delikatesa :-*

  • Kajda | 23. 12. 2015 13:12

    Vynikající! Maso se úplně rozpadalo a chutnalo skvěle.

  • Bára | 21. 9. 2015 09:31

    Nedělní oběd pro mně naprosto bez konkurence. Žádná velká příprava, ušetřený čas a hovězí měkounké jak dortíček. <3

  • Jarča | 18. 3. 2014 09:54

    Zkuste plátky syrových brambor dát pod cibuli a pečte současně. Brambory nasáknou šťávu z masa a budou výborné. Kdysi byl podobný recet v televizi, ale tam se osolené a opepřené hovězí maso nejdříve opeklo na pánvi a pak se vrstvy: brambory, cibule, opečené maso, cibule a pak opět brambory naskládaly do vymazaného pekáčku (varného skla) a upekly. Na poslední vrstvu se nalije šťáva, která zůstala na pánvi po mase. Dělám často a je to super!

  • Mila Tischer | 17. 3. 2014 10:52

    Výborné, jednoduché. Strávníkům moc chutnalo!

  • Mařáková J. | 15. 8. 2013 23:20

    Vřele doporučuji, manželovi chutnalo tak, že umyl i nádobí. Já hovězí zbožňuji, z receptu jsem nadšená a určitě ho doporučím dál.

  • Katka Prefucká | 11. 11. 2012 14:00

    Velká jednička s hvězdičkou :-* !

  • cermas1 | 23. 3. 2012 22:10

    Vážně moc dobrý určitě zkusit. Diky za recept 

  • Lucie Malcová | 11. 2. 2012 15:01

    Díky, masíčko bylo moc moc fajnovní.

  • Nekudová | 18. 1. 2012 13:38

    Děkuji za výborný oběd!

  • Zuzana | 12. 1. 2012 10:17

    Právě jsem vložila do trouby a nezbývá než čekat ;-), bobkový list s novým kořením se mi zdál jako dobrý nápad, tak snad jsem nic nezkazila :-[ :-D

  • pippiva
    pippiva | 9. 1. 2012 10:03

    ...jeste dodam - ochutila jsem bobkovym listem, kulickami noveho koreni, dale jsem pridala cerstve vetvicky rozmarynu, tymianu a salveje ;-)

  • pippiva
    pippiva | 8. 1. 2012 12:46

    Ted jsem maso vytahla z trouby, uplne se rozpada <:-) , delala jsem cast z klizky a cast libovejsi, ta vuuuuuune! K tomu salatek a cerstvy chleba a bude nam hej! :-*

  • Andrea | 7. 1. 2012 11:45

    Masu chybí k dopečení necelých třicet minut,dobře voní,tak jsem zvědavá.

  • pippiva
    pippiva | 6. 1. 2012 17:01

    Odhaduji 160-170°C, jeste jsem nezkousela, ale recept vypada lakave. ;-)

  • ji.nemec | 6. 1. 2012 12:28

    Dobrý den, na jakou teplotu konkrétně můžu nastavit troubu? Díky za info...

  • Stáňa Suchá | 16. 12. 2011 14:04

    Moc chválím, zajímavá chuť masa, ke kterému jsem upekla domácí chlebík :)

  • Puf | 7. 9. 2011 12:21

    znam a delam, je to mnamka bez prace <:-)

  • Věra | 30. 7. 2011 12:37

    Pro dnešní uklízecí den jsem si vybrala tento recept a jsem moc spokojená. Manžela jsem uspokojila pořádným masovým obědem, který mě stál minimum práce a mohla jsem se věnovat i další práci. Děkuji, určitě ještě zopakuji, stojí to za tu lenost ;-) :-D !

  • Simona Drábková | 28. 5. 2011 14:47

    Posílám velkou pochvalu, oběd byl vskutku královský! Děkuji za všechny u stolu ;-) :-) .

  • Simona Drábková | 28. 5. 2011 09:26

    Právě jsem vše vložila na sporo do trouby a s napětím očekávám, co z toho bude. Pepř i grilovací koření jsem ponechala stejně jako v receptu. Uvidíme ;-) :-) !

  • johan | 13. 5. 2011 16:30

    super !!! a ještě skoro bez nádobí ;-)

  • Jitka | 27. 4. 2011 08:14

    Delikatesa, dělala jsem z pupku a :-* <3 :-D

  • Holmes | 27. 3. 2011 16:41

    Po třech hodinách se zadní hovězí skoro rozpadalo a chuť byla povznášející 8-) . Po dvou hodinách sem musel ze strachu nakouknout :-D .

  • Mirka | 22. 3. 2011 14:41

    Recept mi vrtal hlavou a musela jsem ho vyzkoušet. Musím říct, že je to moc dobré a vůbec nechápu tu zvláštní nakyslou chuť. Určitě jsem nědělala naposled, je to lahůdka :-* !

  • recepty73
    recepty73 | 16. 3. 2011 18:55

    ...děkuji za oznámkování ;-) ,chtěl bych věřit,že jsi recept stihl(a) uvařit :-X ...

  • recepty73
    recepty73 | 16. 3. 2011 14:16

    ...jejda,to mi uniklo,dík za upozornění :-*

  • Zdena z JM | 16. 3. 2011 11:52

    Kolik masa na 1 kg cibule?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hovězí maso Pepř mletý Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Hamburgery original

Hamburgery original

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

Penne se špenátem

Penne se špenátem

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
29
Jogurtový švestkový koláč
Jogurtový švestkový koláč
26
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
26
Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce
Vepřové kapsy se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Pohřeb zpěváka Karla Bláhy (†77): Rozloučení plné hvězd! Sobota za sebe poslal náhradu

Pohřeb zpěváka Karla Bláhy (†77): Rozloučení plné hvězd! Sobota za sebe poslal náhradu

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Cibulová šťávička proti kašli
Cibulová šťávička proti kašli
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cibulové bhaji
Cibulové bhaji
Cibulové chutney
Cibulové chutney
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
  • Recepty.cz
  • Cibulové hovězí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact