• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cibulové hovězí
Napište svůj komentář k receptu

Cibulové hovězí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g hovězí maso -nejlépe kližka nebo zadní.700-
    • 1
      kg cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk
    • 1
      lžička grilovací koření (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa (nejméně 2 cm), které dobře osolíme a opepříme z obou stran, kraje masa nařízneme (né u kližky). Na maso nasypeme další vrstvu cibule - 400 g, kterou posypeme kořením nebo jen osolíme.
2
Zapékací mísu zaklopíme nebo zakryjeme pevně alobalem a dáme do předehřáté trouby na nejnižžší teplotu péct (nepodléváme!). Pečeme nejméně 3 hodiny bez NAKUKOVÁNÍ!!! Nemusíme mít strach z připálení, cibule má dostatečné množství vody. Nakonec můžeme odklopit a dopéct dozlatova nebo rovnou podávat.
3
Podáváme s vařeným bramborem nebo čerstvým pečivem. Nejlepší je hovězí kližka, ale kdo jí nemá rád, použije jiný druh hovězího.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dijonské cibulové řízky

Dijonské cibulové řízky

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 20. 9. 2018 18:39

    Vituš: ...děkuji za pochvalu, jsem rád, že vám chutnalo :)

  • Vituš | 14. 9. 2018 07:22

    Bylo to vynikající a skoro bez práce. Maso vážně jak dortík, šťavnaté a jen na vidličku. Moc ráda při nejbližší příležitosti zopakuji.

  • Miloš | 18. 8. 2016 20:44

    Perfektní. Nic víc se ani nedá napsat.

  • Vančová | 10. 4. 2016 10:21

    Delikatesa :-*

  • Kajda | 23. 12. 2015 13:12

    Vynikající! Maso se úplně rozpadalo a chutnalo skvěle.

  • Bára | 21. 9. 2015 09:31

    Nedělní oběd pro mně naprosto bez konkurence. Žádná velká příprava, ušetřený čas a hovězí měkounké jak dortíček. <3

  • Jarča | 18. 3. 2014 09:54

    Zkuste plátky syrových brambor dát pod cibuli a pečte současně. Brambory nasáknou šťávu z masa a budou výborné. Kdysi byl podobný recet v televizi, ale tam se osolené a opepřené hovězí maso nejdříve opeklo na pánvi a pak se vrstvy: brambory, cibule, opečené maso, cibule a pak opět brambory naskládaly do vymazaného pekáčku (varného skla) a upekly. Na poslední vrstvu se nalije šťáva, která zůstala na pánvi po mase. Dělám často a je to super!

  • Mila Tischer | 17. 3. 2014 10:52

    Výborné, jednoduché. Strávníkům moc chutnalo!

  • Mařáková J. | 15. 8. 2013 23:20

    Vřele doporučuji, manželovi chutnalo tak, že umyl i nádobí. Já hovězí zbožňuji, z receptu jsem nadšená a určitě ho doporučím dál.

  • Katka Prefucká | 11. 11. 2012 14:00

    Velká jednička s hvězdičkou :-* !

  • cermas1 | 23. 3. 2012 22:10

    Vážně moc dobrý určitě zkusit. Diky za recept 

  • Lucie Malcová | 11. 2. 2012 15:01

    Díky, masíčko bylo moc moc fajnovní.

  • Nekudová | 18. 1. 2012 13:38

    Děkuji za výborný oběd!

  • Zuzana | 12. 1. 2012 10:17

    Právě jsem vložila do trouby a nezbývá než čekat ;-), bobkový list s novým kořením se mi zdál jako dobrý nápad, tak snad jsem nic nezkazila :-[ :-D

  • pippiva
    pippiva | 9. 1. 2012 10:03

    ...jeste dodam - ochutila jsem bobkovym listem, kulickami noveho koreni, dale jsem pridala cerstve vetvicky rozmarynu, tymianu a salveje ;-)

  • pippiva
    pippiva | 8. 1. 2012 12:46

    Ted jsem maso vytahla z trouby, uplne se rozpada <:-) , delala jsem cast z klizky a cast libovejsi, ta vuuuuuune! K tomu salatek a cerstvy chleba a bude nam hej! :-*

  • Andrea | 7. 1. 2012 11:45

    Masu chybí k dopečení necelých třicet minut,dobře voní,tak jsem zvědavá.

  • pippiva
    pippiva | 6. 1. 2012 17:01

    Odhaduji 160-170°C, jeste jsem nezkousela, ale recept vypada lakave. ;-)

  • ji.nemec | 6. 1. 2012 12:28

    Dobrý den, na jakou teplotu konkrétně můžu nastavit troubu? Díky za info...

  • Stáňa Suchá | 16. 12. 2011 14:04

    Moc chválím, zajímavá chuť masa, ke kterému jsem upekla domácí chlebík :)

  • Puf | 7. 9. 2011 12:21

    znam a delam, je to mnamka bez prace <:-)

  • Věra | 30. 7. 2011 12:37

    Pro dnešní uklízecí den jsem si vybrala tento recept a jsem moc spokojená. Manžela jsem uspokojila pořádným masovým obědem, který mě stál minimum práce a mohla jsem se věnovat i další práci. Děkuji, určitě ještě zopakuji, stojí to za tu lenost ;-) :-D !

  • Simona Drábková | 28. 5. 2011 14:47

    Posílám velkou pochvalu, oběd byl vskutku královský! Děkuji za všechny u stolu ;-) :-) .

  • Simona Drábková | 28. 5. 2011 09:26

    Právě jsem vše vložila na sporo do trouby a s napětím očekávám, co z toho bude. Pepř i grilovací koření jsem ponechala stejně jako v receptu. Uvidíme ;-) :-) !

  • johan | 13. 5. 2011 16:30

    super !!! a ještě skoro bez nádobí ;-)

  • Jitka | 27. 4. 2011 08:14

    Delikatesa, dělala jsem z pupku a :-* <3 :-D

  • Holmes | 27. 3. 2011 16:41

    Po třech hodinách se zadní hovězí skoro rozpadalo a chuť byla povznášející 8-) . Po dvou hodinách sem musel ze strachu nakouknout :-D .

  • Mirka | 22. 3. 2011 14:41

    Recept mi vrtal hlavou a musela jsem ho vyzkoušet. Musím říct, že je to moc dobré a vůbec nechápu tu zvláštní nakyslou chuť. Určitě jsem nědělala naposled, je to lahůdka :-* !

  • recepty73
    recepty73 | 16. 3. 2011 18:55

    ...děkuji za oznámkování ;-) ,chtěl bych věřit,že jsi recept stihl(a) uvařit :-X ...

  • recepty73
    recepty73 | 16. 3. 2011 14:16

    ...jejda,to mi uniklo,dík za upozornění :-*

  • Zdena z JM | 16. 3. 2011 11:52

    Kolik masa na 1 kg cibule?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hovězí maso Pepř mletý Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Paprikový salát

Paprikový salát

Palačinkové rolky (roládky)

Palačinkové rolky (roládky)

Vaječný salát s ředkvičkami

Vaječný salát s ředkvičkami

Pastýřský koláč - Páj

Pastýřský koláč - Páj

Božský čokoládový dort

Božský čokoládový dort

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Margot řezy Danča

Margot řezy Danča

Játrová směs se zeleninou

Játrová směs se zeleninou

Bramborové knedlíky sypané cibulovo-uzenou směsí

Bramborové knedlíky sypané cibulovo…

Doporučujeme

45 minut
Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

311
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
76
Slávky na víně se salátem Choriatiki
Slávky na víně se…
75
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
60
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci
53
Čočkový salát s hořčicí
Čočkový salát s hořčicí

Zajímavé články

Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
AHA.cz Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Mimibazar Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Ženy.cz 6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

Blesk.cz Zemřel Ozzy Osbourne (†76): Praotec metalu dozpíval

Zemřel Ozzy Osbourne (†76): Praotec metalu dozpíval

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Další doporučené recepty:

Cibulová šťávička proti kašli
Cibulová šťávička proti kašli
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cibulové bhaji
Cibulové bhaji
Cibulové chutney
Cibulové chutney
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
  • Recepty.cz
  • Cibulové hovězí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact