• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cibulové hovězí
Napište svůj komentář k receptu

Cibulové hovězí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g hovězí maso -nejlépe kližka nebo zadní.700-
    • 1
      kg cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk
    • 1
      lžička grilovací koření (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa (nejméně 2 cm), které dobře osolíme a opepříme z obou stran, kraje masa nařízneme (né u kližky). Na maso nasypeme další vrstvu cibule - 400 g, kterou posypeme kořením nebo jen osolíme.
2
Zapékací mísu zaklopíme nebo zakryjeme pevně alobalem a dáme do předehřáté trouby na nejnižžší teplotu péct (nepodléváme!). Pečeme nejméně 3 hodiny bez NAKUKOVÁNÍ!!! Nemusíme mít strach z připálení, cibule má dostatečné množství vody. Nakonec můžeme odklopit a dopéct dozlatova nebo rovnou podávat.
3
Podáváme s vařeným bramborem nebo čerstvým pečivem. Nejlepší je hovězí kližka, ale kdo jí nemá rád, použije jiný druh hovězího.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dijonské cibulové řízky

Dijonské cibulové řízky

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 20. 9. 2018 18:39

    Vituš: ...děkuji za pochvalu, jsem rád, že vám chutnalo :)

  • Vituš | 14. 9. 2018 07:22

    Bylo to vynikající a skoro bez práce. Maso vážně jak dortík, šťavnaté a jen na vidličku. Moc ráda při nejbližší příležitosti zopakuji.

  • Miloš | 18. 8. 2016 20:44

    Perfektní. Nic víc se ani nedá napsat.

  • Vančová | 10. 4. 2016 10:21

    Delikatesa :-*

  • Kajda | 23. 12. 2015 13:12

    Vynikající! Maso se úplně rozpadalo a chutnalo skvěle.

  • Bára | 21. 9. 2015 09:31

    Nedělní oběd pro mně naprosto bez konkurence. Žádná velká příprava, ušetřený čas a hovězí měkounké jak dortíček. <3

  • Jarča | 18. 3. 2014 09:54

    Zkuste plátky syrových brambor dát pod cibuli a pečte současně. Brambory nasáknou šťávu z masa a budou výborné. Kdysi byl podobný recet v televizi, ale tam se osolené a opepřené hovězí maso nejdříve opeklo na pánvi a pak se vrstvy: brambory, cibule, opečené maso, cibule a pak opět brambory naskládaly do vymazaného pekáčku (varného skla) a upekly. Na poslední vrstvu se nalije šťáva, která zůstala na pánvi po mase. Dělám často a je to super!

  • Mila Tischer | 17. 3. 2014 10:52

    Výborné, jednoduché. Strávníkům moc chutnalo!

  • Mařáková J. | 15. 8. 2013 23:20

    Vřele doporučuji, manželovi chutnalo tak, že umyl i nádobí. Já hovězí zbožňuji, z receptu jsem nadšená a určitě ho doporučím dál.

  • Katka Prefucká | 11. 11. 2012 14:00

    Velká jednička s hvězdičkou :-* !

  • cermas1 | 23. 3. 2012 22:10

    Vážně moc dobrý určitě zkusit. Diky za recept 

  • Lucie Malcová | 11. 2. 2012 15:01

    Díky, masíčko bylo moc moc fajnovní.

  • Nekudová | 18. 1. 2012 13:38

    Děkuji za výborný oběd!

  • Zuzana | 12. 1. 2012 10:17

    Právě jsem vložila do trouby a nezbývá než čekat ;-), bobkový list s novým kořením se mi zdál jako dobrý nápad, tak snad jsem nic nezkazila :-[ :-D

  • pippiva
    pippiva | 9. 1. 2012 10:03

    ...jeste dodam - ochutila jsem bobkovym listem, kulickami noveho koreni, dale jsem pridala cerstve vetvicky rozmarynu, tymianu a salveje ;-)

  • pippiva
    pippiva | 8. 1. 2012 12:46

    Ted jsem maso vytahla z trouby, uplne se rozpada <:-) , delala jsem cast z klizky a cast libovejsi, ta vuuuuuune! K tomu salatek a cerstvy chleba a bude nam hej! :-*

  • Andrea | 7. 1. 2012 11:45

    Masu chybí k dopečení necelých třicet minut,dobře voní,tak jsem zvědavá.

  • pippiva
    pippiva | 6. 1. 2012 17:01

    Odhaduji 160-170°C, jeste jsem nezkousela, ale recept vypada lakave. ;-)

  • ji.nemec | 6. 1. 2012 12:28

    Dobrý den, na jakou teplotu konkrétně můžu nastavit troubu? Díky za info...

  • Stáňa Suchá | 16. 12. 2011 14:04

    Moc chválím, zajímavá chuť masa, ke kterému jsem upekla domácí chlebík :)

  • Puf | 7. 9. 2011 12:21

    znam a delam, je to mnamka bez prace <:-)

  • Věra | 30. 7. 2011 12:37

    Pro dnešní uklízecí den jsem si vybrala tento recept a jsem moc spokojená. Manžela jsem uspokojila pořádným masovým obědem, který mě stál minimum práce a mohla jsem se věnovat i další práci. Děkuji, určitě ještě zopakuji, stojí to za tu lenost ;-) :-D !

  • Simona Drábková | 28. 5. 2011 14:47

    Posílám velkou pochvalu, oběd byl vskutku královský! Děkuji za všechny u stolu ;-) :-) .

  • Simona Drábková | 28. 5. 2011 09:26

    Právě jsem vše vložila na sporo do trouby a s napětím očekávám, co z toho bude. Pepř i grilovací koření jsem ponechala stejně jako v receptu. Uvidíme ;-) :-) !

  • johan | 13. 5. 2011 16:30

    super !!! a ještě skoro bez nádobí ;-)

  • Jitka | 27. 4. 2011 08:14

    Delikatesa, dělala jsem z pupku a :-* <3 :-D

  • Holmes | 27. 3. 2011 16:41

    Po třech hodinách se zadní hovězí skoro rozpadalo a chuť byla povznášející 8-) . Po dvou hodinách sem musel ze strachu nakouknout :-D .

  • Mirka | 22. 3. 2011 14:41

    Recept mi vrtal hlavou a musela jsem ho vyzkoušet. Musím říct, že je to moc dobré a vůbec nechápu tu zvláštní nakyslou chuť. Určitě jsem nědělala naposled, je to lahůdka :-* !

  • recepty73
    recepty73 | 16. 3. 2011 18:55

    ...děkuji za oznámkování ;-) ,chtěl bych věřit,že jsi recept stihl(a) uvařit :-X ...

  • recepty73
    recepty73 | 16. 3. 2011 14:16

    ...jejda,to mi uniklo,dík za upozornění :-*

  • Zdena z JM | 16. 3. 2011 11:52

    Kolik masa na 1 kg cibule?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hovězí maso Pepř mletý Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kakaovník

Kakaovník

Zakázaná buchta

Zakázaná buchta

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku

Smažený květák (brokolice) v pivním…

Salát z červené řepy s křenem II.

Salát z červené řepy s křenem II.

Rychlovka čína

Rychlovka čína

Lehké piškotové řezy

Lehké piškotové řezy

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Máslové řízky - sváteční

Máslové řízky - sváteční

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

289
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
184
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
104
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
29
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
22
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Ženy.cz Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Blesk.cz Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Další doporučené recepty:

Cibulová šťávička proti kašli
Cibulová šťávička proti kašli
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cibulové bhaji
Cibulové bhaji
Cibulové chutney
Cibulové chutney
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
  • Recepty.cz
  • Cibulové hovězí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact