• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Zavařování & nakládání
  • Recepty.cz
  • Cibulové hovězí
Napište svůj komentář k receptu

Cibulové hovězí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
Cibulové hovězí
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g hovězí maso -nejlépe kližka nebo zadní.700-
    • 1
      kg cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk
    • 1
      lžička grilovací koření (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa (nejméně 2 cm), které dobře osolíme a opepříme z obou stran, kraje masa nařízneme (né u kližky). Na maso nasypeme další vrstvu cibule - 400 g, kterou posypeme kořením nebo jen osolíme.
2
Zapékací mísu zaklopíme nebo zakryjeme pevně alobalem a dáme do předehřáté trouby na nejnižžší teplotu péct (nepodléváme!). Pečeme nejméně 3 hodiny bez NAKUKOVÁNÍ!!! Nemusíme mít strach z připálení, cibule má dostatečné množství vody. Nakonec můžeme odklopit a dopéct dozlatova nebo rovnou podávat.
3
Podáváme s vařeným bramborem nebo čerstvým pečivem. Nejlepší je hovězí kližka, ale kdo jí nemá rád, použije jiný druh hovězího.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dijonské cibulové řízky

Dijonské cibulové řízky

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 20. 9. 2018 18:39

    Vituš: ...děkuji za pochvalu, jsem rád, že vám chutnalo :)

  • Vituš | 14. 9. 2018 07:22

    Bylo to vynikající a skoro bez práce. Maso vážně jak dortík, šťavnaté a jen na vidličku. Moc ráda při nejbližší příležitosti zopakuji.

  • Miloš | 18. 8. 2016 20:44

    Perfektní. Nic víc se ani nedá napsat.

  • Vančová | 10. 4. 2016 10:21

    Delikatesa :-*

  • Kajda | 23. 12. 2015 13:12

    Vynikající! Maso se úplně rozpadalo a chutnalo skvěle.

  • Bára | 21. 9. 2015 09:31

    Nedělní oběd pro mně naprosto bez konkurence. Žádná velká příprava, ušetřený čas a hovězí měkounké jak dortíček. <3

  • Jarča | 18. 3. 2014 09:54

    Zkuste plátky syrových brambor dát pod cibuli a pečte současně. Brambory nasáknou šťávu z masa a budou výborné. Kdysi byl podobný recet v televizi, ale tam se osolené a opepřené hovězí maso nejdříve opeklo na pánvi a pak se vrstvy: brambory, cibule, opečené maso, cibule a pak opět brambory naskládaly do vymazaného pekáčku (varného skla) a upekly. Na poslední vrstvu se nalije šťáva, která zůstala na pánvi po mase. Dělám často a je to super!

  • Mila Tischer | 17. 3. 2014 10:52

    Výborné, jednoduché. Strávníkům moc chutnalo!

  • Mařáková J. | 15. 8. 2013 23:20

    Vřele doporučuji, manželovi chutnalo tak, že umyl i nádobí. Já hovězí zbožňuji, z receptu jsem nadšená a určitě ho doporučím dál.

  • Katka Prefucká | 11. 11. 2012 14:00

    Velká jednička s hvězdičkou :-* !

  • cermas1 | 23. 3. 2012 22:10

    Vážně moc dobrý určitě zkusit. Diky za recept 

  • Lucie Malcová | 11. 2. 2012 15:01

    Díky, masíčko bylo moc moc fajnovní.

  • Nekudová | 18. 1. 2012 13:38

    Děkuji za výborný oběd!

  • Zuzana | 12. 1. 2012 10:17

    Právě jsem vložila do trouby a nezbývá než čekat ;-), bobkový list s novým kořením se mi zdál jako dobrý nápad, tak snad jsem nic nezkazila :-[ :-D

  • pippiva
    pippiva | 9. 1. 2012 10:03

    ...jeste dodam - ochutila jsem bobkovym listem, kulickami noveho koreni, dale jsem pridala cerstve vetvicky rozmarynu, tymianu a salveje ;-)

  • pippiva
    pippiva | 8. 1. 2012 12:46

    Ted jsem maso vytahla z trouby, uplne se rozpada <:-) , delala jsem cast z klizky a cast libovejsi, ta vuuuuuune! K tomu salatek a cerstvy chleba a bude nam hej! :-*

  • Andrea | 7. 1. 2012 11:45

    Masu chybí k dopečení necelých třicet minut,dobře voní,tak jsem zvědavá.

  • pippiva
    pippiva | 6. 1. 2012 17:01

    Odhaduji 160-170°C, jeste jsem nezkousela, ale recept vypada lakave. ;-)

  • ji.nemec | 6. 1. 2012 12:28

    Dobrý den, na jakou teplotu konkrétně můžu nastavit troubu? Díky za info...

  • Stáňa Suchá | 16. 12. 2011 14:04

    Moc chválím, zajímavá chuť masa, ke kterému jsem upekla domácí chlebík :)

  • Puf | 7. 9. 2011 12:21

    znam a delam, je to mnamka bez prace <:-)

  • Věra | 30. 7. 2011 12:37

    Pro dnešní uklízecí den jsem si vybrala tento recept a jsem moc spokojená. Manžela jsem uspokojila pořádným masovým obědem, který mě stál minimum práce a mohla jsem se věnovat i další práci. Děkuji, určitě ještě zopakuji, stojí to za tu lenost ;-) :-D !

  • Simona Drábková | 28. 5. 2011 14:47

    Posílám velkou pochvalu, oběd byl vskutku královský! Děkuji za všechny u stolu ;-) :-) .

  • Simona Drábková | 28. 5. 2011 09:26

    Právě jsem vše vložila na sporo do trouby a s napětím očekávám, co z toho bude. Pepř i grilovací koření jsem ponechala stejně jako v receptu. Uvidíme ;-) :-) !

  • johan | 13. 5. 2011 16:30

    super !!! a ještě skoro bez nádobí ;-)

  • Jitka | 27. 4. 2011 08:14

    Delikatesa, dělala jsem z pupku a :-* <3 :-D

  • Holmes | 27. 3. 2011 16:41

    Po třech hodinách se zadní hovězí skoro rozpadalo a chuť byla povznášející 8-) . Po dvou hodinách sem musel ze strachu nakouknout :-D .

  • Mirka | 22. 3. 2011 14:41

    Recept mi vrtal hlavou a musela jsem ho vyzkoušet. Musím říct, že je to moc dobré a vůbec nechápu tu zvláštní nakyslou chuť. Určitě jsem nědělala naposled, je to lahůdka :-* !

  • recepty73
    recepty73 | 16. 3. 2011 18:55

    ...děkuji za oznámkování ;-) ,chtěl bych věřit,že jsi recept stihl(a) uvařit :-X ...

  • recepty73
    recepty73 | 16. 3. 2011 14:16

    ...jejda,to mi uniklo,dík za upozornění :-*

  • Zdena z JM | 16. 3. 2011 11:52

    Kolik masa na 1 kg cibule?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hovězí maso Pepř mletý Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní polévka

Jarní polévka

Okurky

Okurky

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Skořicové vafle

Skořicové vafle

Maso v jogurtu

Maso v jogurtu

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Celozrnné dalamánky

Celozrnné dalamánky

Zapečené brambory se žampiony

Zapečené brambory se žampiony

Houbové kroupy se zelím

Houbové kroupy se zelím

Doporučujeme

30 minut
Špenátové palačinky s houbovou náplní

Špenátové palačinky s houbovou náplní

40 minut
Podzimní houbovka s dýní

Podzimní houbovka s dýní

15 minut
Hruškový crumble s perníkem

Hruškový crumble s perníkem

140 minut
Hovězí pečeně s houbami

Hovězí pečeně s houbami

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

40 minut
Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

100 minut
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

Poslední sledované recepty

113
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
80
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
63
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Domácí podzimní čaje: Zahřejí vás, zlepší náladu a některé umí i léčit
Domácí podzimní čaje: Zahřejí vás, zlepší náladu…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od polévky až po moučník
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od…
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů?…
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné koláče. Některé i svítí ve tmě!
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné…
AHA.cz Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Mimibazar Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Listopadový horoskop lásky: Váhy čekají problémy, Raci zažijí nejstabilnější měsíc

Listopadový horoskop lásky: Váhy čekají problémy, Raci zažijí nejstabilnější měsíc

Ženy.cz Sex jako elixír života: Ejakulovat častěji by měly místo mužů ženy

Sex jako elixír života: Ejakulovat častěji by měly místo mužů ženy

Blesk.cz Bernášková po krachu manželství: Nesmutní a už začala »lovit«?!

Bernášková po krachu manželství: Nesmutní a už začala »lovit«?!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Listopadový horoskop lásky: Váhy čekají problémy, Raci zažijí nejstabilnější měsíc

Listopadový horoskop lásky: Váhy čekají problémy, Raci zažijí nejstabilnější měsíc

Další doporučené recepty:

Cibulová šťávička proti kašli
Cibulová šťávička proti kašli
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cibulové bhaji
Cibulové bhaji
Cibulové chutney
Cibulové chutney
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky
  • Recepty.cz
  • Cibulové hovězí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact