Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
Rakouský bramborový salát
Bramborové těsto-recept po babičce
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Jemné tvarohové palačinky
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Valentýnský řez
Fazolová polévka s domácími flíčky
Zelené tagliatelle
Losos na másle a limetách se…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest