Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Čínské nudle s masem a žampióny
Švestková povidla bez míchání
Dvojbarevný jablečný koláč
Kokosový koláč
Jednoduchá ovocná bublanina
Pudinkovo-jablečné řezy
Patizonová (kedlubnová) minutka
Dušená kapusta se slaninou
Brokolice na mozeček po našem
Barevné jarní závitky se třemi…
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger