Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Krůtí rolky se zeleninou
Jahodový likér
Krůtí stehno trochu na divoko
Čokoládový Baileys
Nízká čokoládová buchta
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Zelný salát z kysaného zelí
Celer smažený v kořeněné tempuře
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Indický špenát se sýrem halloumi
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou