Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Tvarohový koláč s jahodami
Lístkoví šneci se sýrem
Špenátové lasagne
Pečený amur se žampiony a cibulí
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Nakládaný králík se zakysanou…
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Smetanovo - čokoládový dort
Citronové těstoviny s hráškem a…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli