Polévka je velmi jednoduchá a strašně dobrá. Sýr jsem strouhal rovnou do polévky a tousty přikusoval holé. Děkuju za recept.
Uvařeno a je naprosto skvělá :)
Uvařeno a je naprosto skvělá :)
das is fantastiše 8-)
By mě zajímalo, co na tom vaříte 60 minut? Ty z té cibule nic nezůstane. Stačí 15 minutt a je hotovo.
super jen tak dál jsem velice spokojen s receptem a výsledek nad očekávání pro rozvedeného pána super kuchařka , Děkuji :-*
Řekli sýr dal jsem sýr:-) s tvarůžkama luxus...
Polévku jsem zvládl a přidal jsem ještě mléko, výborné :-)
Díky za recept výborná polévka i vnučce moc chutnala :-D <3
Výborná polévka, děkujeme, vaříme si ji vždycky, když se chceme udělat radost <3
Polévka jsem udělala a naprosto skvělá. Díky za recept.
Povedla se, lahůdka 8-)
Super luxusní! l Jsem přímo nadšenej! Levná a přitom tak dobrá. Jen jsem přidal petrželku a ty tousty je lepší přikusovat než je hodit do polévky.
Bomba, bomba, bomba. Zkusila jsem a už nikdy více jinou cibulačku :-X . Ač jsem amatér, povedla se báječně :-P . Moc děkuji za inspiraci :-*
Tak sem polévku zkusila uvařit a je opravdu vynikající. Mňam!!! Stojí za to si ji uvařit.
Recept je výborný, polévka vynikající! Dávám tam ještě špetičku mleté papriky a nasekanou petržílku. Nemá to chybu! Všem dobrou chuť! :-)
Právě dnes se ji vyzkoušela je výborná ale místo opečené housky jsem udělala vaječný svítek s čestvou petrželkou a sýrem Houska se hned rozmočí ,ale svítek drží tvar a můžeteho více okořenit podle chuti ;-)
U fotografie uvest autor: Lada Kovarova, nikoliv autora receptu, preci jen je na fotografii primo nas polevkovy talir a mohu poslat originalni fotografii v pripade pochybnosti.
Chci se ještě zeptat, jak silný děláte vývar? Přítel ho připravuje opravdu hodně silný a výsledek je super, takže doporučuji. Kvůli času děláme vývar z kostky, tedy ze dvou. :-)
Výborná, dokonalá! Vaříme ji každý týden, protože jsem schopná sníst na posezení celý hrnec! Super!
Nemel jsem tolik casu, takze na to padla tak vsehovsudy trictvrtehodina, ale bylo to vynikajici. Pridal jsem jeste rozmaryn a tymian, do cibulacky skvele sedi.
Polévku z dnešního menu máme moc rádi, dělávám ji velmi často. Z receptu by to ale chtělo vymazat ta zobrazená <BR> 8-)
Je dobrá, nakonec jsem cibuli trochu rozmixovala, malounko přidala masoxu /podle kvality vývaru/ a byla fakt jedlá. Toastové kousky se jedly i po polívce samotné. Za 1.
Dneska jsem ji dělala a je opravdu výborná, nelituju žádné minuty. Dávám za jedna!!!
Výborná, výborná, výborná. 1, 1, 1.
Dnes jsem ji dělala a musím souhlasit s Naďou. Vynikající dávám za 1
Vynikající, dlouhý čas vaření se určitě vyplatí, nebudu už dělat jinak. Díky.
Dnes byla k obědu!:)
No jo, vari se dlouho, ale ta chut potom :-)
I mě ten čas připadá na cibulačku dlouho...Takhle vařím snad jen slepičí polévku.o)
Mělo by se, aby se cibule téměř rozvařila.
To se vážně vaří 1,5 hodiny????
Já jsem nejdřív měla obavy z doby vaření tak jsem to trochu upravila cibule jsem dusila půl hodiny pak jsem přidala vývar 1,5 l, koření a taky 1,5 dcl bílého vína. Podávála jsem opraženou housku se sýrem a bylo to mňam
Jedním slovem - výborná.
Opravdu vítečná....místo klasické cibule jsem použila šalotku a na závěr rozmíchala jedno vejce...
Je to bezvadný recept.Budu ho vařit.Doufám,že se mi podaří.
Já jsem těch tousťáků se sýrem zapekla celý plech a jen se po nich zaprášilo. Když je právě tak správně rozmočený... mňam. Musím říct, že tato polévka nasadila u našich návštěv laťku hodně vysoko a teď už si ji dopředu objednávají.
Je to opravdu dobrota a když to člověk jednou zkusí, není to až zas tak složité. Já dělám tuto francouzskou cibulačku podle receptu pana Trejbala, to byl kuchař Vlasty Burianan. Místo hovězího vývaru, vařím zbylé kosti z pečené drůběže (většinou z kuřete pečeného na talíři, které před podáním vykostím). Ostatní postup je stejný s výjimkou konečné úpravy. Polévku naleji do misek, navrch položím tousty, posypu sýrem, misky dám na plech a zapeču v troubě, až polévka začně bublat a sýr utvoří krustu.Ale určitě zkuším i tento postup.