Recept snadný , použil jsem anglickou ,bez oliv a pouze hrstku sýru cihla, i přes zjednodušení jsem spokojen ,doporučuji
když se cibulka před tím, než se dá na pizzu osmahne lehce dozlatova na trošce oleje, získá daleko výraznější chuť a aroma. Na listovém těstě by to bylo asi moc mastné, ale doma to děláme na kynutém těstě na pizzu a je to prima :-) a obejdeme se i bez té šunky... ;-)
Taky se přikláním k tomu, že je to hodně slané.
Ve výše popsané verzi byla pizza velmi slaná, což způsobilo koření na pečené kuře, kterým v závěru zasypete beztak slané sýry (zvláště niva je výrazná), olivy a šunku. Den nato jsem předložila na stůl vylepšenou verzi: namísto šunky kostičky libovější anglické slaniny a koření na kuře nahrazeno směsí doma vypěstovaných bylinek na pizzu (kupovaná směs poslouží stejně dobře, jen ohlídat, aby neobsahovala sůl) a sklidila potlesk na otevřené scéně.
Výborná!!! Velmi rychlá a neuvěřitelně chutná pizza!
Zajisté, protože jedna pizza nestačí - je tak výborná :-)
Paní Vopálková,předpokládám,že z jednoho balíčku listového těsta uděláte 2 pizzy.