U tohoto receptu mi velmi chyběla informace o tom, v jakém množství vody uzené vařit (aby výsledný vývar nebyl příliš chuťově prázdný) a jakým množstvím vývaru ředit omáčku (postupně to houstne). Nějak jsem to odhadla, docela nám to chutnalo, ale myslím si, že kdyby byly v receptu přesnější informace, mohlo to být ještě o kousek lepší, protože jsem dala zbytečně moc vody na vaření masa.
:-$ DEBILOVINY
Sice je v receptu uzené maso,ale přesto prosím o zařazení mezi omáčky.Děkuji.
Právě ten uzený vývar dodá omáčce výbornou chuť.My ji máme nejraději s uzeným kuřetem.Kuře uvařím do měkka,až se rozpadá,maso oberu,nakrájím na kousky a vložím do omáčky.Výborná je taky s bramborovým knedlíkem,plněným uzeným masem.Ale to už je pracnější.
Právě že ten uzený vývar dodá omáčce výbornou chuť.My ji máme nejraději s uzeným kuřetem.Maso uvařím,až se rozpadá,potom oberu a bez kůže nakrájím na malé kousky a dám do omáčky.Dobrá je i z bramborovým knedlíkem plněným uzeným masem.Ale to už je pracnější.
Dobrý nápad uzený vývar, já vždy dávala jen hovězí, to musím vyzkoušet.A k cibulové dělám bramborové knedlíčky - kuličky. Tak to manželovi dělávala maminka a já to převzala od ní. Já sama cibulajdu nemusím.
Tu znám, mám ji tady v jednodušší podobě taky. Je moc dobrá :-p