Tuto delikatesu jsem ochutnala u kamarádky, mohla bych ji jíst i samotnou, jinak jako příloha při grilování, něco úžasného!!!!!! Doporučuji <3
Cukr neni treba, cibule v sobe ukryva cukru sama o sobe dost, jen je nutne ji dostatecne dlouho dusit na mirnem plameni, aby ho uvolnila.
A co ten cukr. Ve finálním receptu chybí.
Cibulova marmelada se pouziva jako priloha k masum nebo treba na ruzne slane kolace a tak.
Podobný recept byl kdysi uveřejněn v Apetitu k použití jako pikantní příloha k masům To složení cibule-ocet-cukr k tomu vybízí. Pikantní sladkokyselá kombinace. K hovězí minutce - mňam!
Taky by mě zajímalo její využití. Používá se jako běžná marmeláda, nebo jako pikantní příloha k masům?
Dělaly jsme to maminkou před rokem, děsně jsme se na to všichni těšili, ale moc nám to "nejelo".
Vyzerá to zaujímavo. Na čo ju zvyknete používať?