• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cibulkové karbanátky (sekaná)
Napište svůj komentář k receptu

Cibulkové karbanátky (sekaná)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cibulkové karbanátky (sekaná)
Cibulkové karbanátky (sekaná)
Cibulkové karbanátky (sekaná)
Cibulkové karbanátky (sekaná)
Cibulkové karbanátky (sekaná)
Cibulkové karbanátky (sekaná)
Cibulkové karbanátky (sekaná)
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl dle chuti, a pozor! některé kořenící směsi obsahují sůl!
    • 2
      ks vejce
    • 70
      g strouhanka čerstvě mletá ze starších rohlíků
    • 4
      ks jarní cibulka - bílá část, jemně sekaná
    • 1
      lžíce koření dle vlastní chuti: tandoori masala, grilovací, kari, na mletá masa... cca
    • 50
      ml studená voda nebo mléko, cca
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • 50
      g cibulka jarní - zelená část, jemně pokrájená, cca

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso ochutíme námi oblíbenou kořenící směsí a solí nebo pepřem, česnekem, majoránkou. Přidáme vejce, vodu, bílou jemně nasekanou část cibulek a dobře promícháme. Pak přisypeme zelenou část cibulek a strouhanku a vše společně propracujeme na kompaktní hmotu, kterou necháme cca hodinu proležet. Pak tvoříme mokrou nebo mastnou rukou karbanátky, které grilujeme na rozpáleném grilu nebo smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Můžeme upéct i jako sekanou, kdy uplácáme z masové směsi šišku, kterou vložíme do vymazaného pekáčku a v předehřáté troubě na 190 stupňů pečeme za občasného podlití a přelití výpekem dozlatova.
2
Podáváme s bramborovou přílohou, čerstvým pečivem zeleninovým salátem, dipy... Karbanátky můžeme vložit ho prokrojených housek a udělat si tak domácí burgery se zeleninou, cibulí...
3
Omlouvám se, ale kvalitní finální foto nemám, jelikož mi karbanátky okamžitě sež...snědli a na na mě zbyl jeden jediný malý chudáček. :-))
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karbanátky nebo sekaná s okurkou a žampiony

Karbanátky nebo sekaná s okurkou a…

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Zelenina
Maso Pokrmy Mleté Ze zeleniny Oběd Svačina Večeře Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibulka Jarní cibulka Koření Mleté maso - míchané Strouhanka Studená voda Sůl Vejce

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Bábovka s jablky a skořicí

Bábovka s jablky a skořicí

Rychlí šneci

Rychlí šneci

Celerová pomazánka III.

Celerová pomazánka III.

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus zapečený pod grilem

Piškot s meruňkami a želatinou

Piškot s meruňkami a želatinou

Bagely

Bagely

Křenová omáčka s vejcem

Křenová omáčka s vejcem

Lehké Cookies

Lehké Cookies

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

115
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
41
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
31
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…
27
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
27
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Blesk.cz Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Cibulačka s vínem
Cibulačka s vínem
Cibulačka se sýrem II.
Cibulačka se sýrem II.
Cibuláčky
Cibuláčky
Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová omáčka s kari
Cibulová omáčka s kari
  • Recepty.cz
  • Cibulkové karbanátky (sekaná)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact