g
strouhanka
promíchaná se 2 lžícemi krupicového cukru a práškové skořice
2
lžíce
máslo
0,50
l
drůbeží vývar
Postup přípravy receptu
1
Vyložíme vymaštěnou zapékací misku střídavě cibulí a jablky a posupeme kmínem. Nahoru dáme strouhanku a kousíčky másla a přelejeme vývarem. Pečeme 1 hodinu na 175 °C v troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marie Šindelová
|1. 11. 2009 15:54
Nechala jsem se inspirovat masovou variantou.Kotlety i ta ovocno-zeleninová peřina byly úžasné.Na to,že je to u nás chutí úplně odlišné jídlo,než na které je rodina zvyklá,nic nezbylo.Se skořicí jsem to ale moc nepřeháněla.
marketa englicka
|6. 3. 2007 10:46
Dobré moc moc dobré,jen jsem jěště pod to flákla kotlety a pekla společně...jasná jednička...
Simča Sládková
|5. 3. 2007 23:22
Vypadá to zajímavě, jen bych se chtěla zeptat, zda (a proč) je nutno páci celou hodinu. Přijde mi to zbytečně dlouho.... Díky. Simča
barča
|5. 3. 2007 16:43
Moc dobrý nápad, zase něco jiného k masu místo zelí. Určitě zkusím.
Zdenka Korábová
|5. 3. 2007 11:39
Jako samostanou přílohu neznám, ale je vcelku dobrý recept na králíka viz Bretanský králík-zde v receptech, dá se tak péci kuře i vepřové a tak zkusím i tuto vaši variantu bez masa, už mi voní :-)
Gábina Houšková
|5. 3. 2007 10:07
Dělala jsem podobnou přílohu - cibuli na kroužky jsem opekla s jablky na plátky a přidala trochu chilli omáčky. Moc nám chutnala směs pálivého a sladkého.