Nechala jsem se inspirovat masovou variantou.Kotlety i ta ovocno-zeleninová peřina byly úžasné.Na to,že je to u nás chutí úplně odlišné jídlo,než na které je rodina zvyklá,nic nezbylo.Se skořicí jsem to ale moc nepřeháněla.
Dobré moc moc dobré,jen jsem jěště pod to flákla kotlety a pekla společně...jasná jednička...
Vypadá to zajímavě, jen bych se chtěla zeptat, zda (a proč) je nutno páci celou hodinu. Přijde mi to zbytečně dlouho.... Díky. Simča
Moc dobrý nápad, zase něco jiného k masu místo zelí. Určitě zkusím.
Jako samostanou přílohu neznám, ale je vcelku dobrý recept na králíka viz Bretanský králík-zde v receptech, dá se tak péci kuře i vepřové a tak zkusím i tuto vaši variantu bez masa, už mi voní :-)
Dělala jsem podobnou přílohu - cibuli na kroužky jsem opekla s jablky na plátky a přidala trochu chilli omáčky. Moc nám chutnala směs pálivého a sladkého.