problém je ten, že to není cibulačka, ta se dělá z hovězího vývaru, drožďová polévka se dá také sníst, ale to droždí se rozpouští na pánvi-ale to je o něčem jiném :-P
Já bych ji opražila nasucho na pánvi, jenom zlehka - co zavoní. Ne dotmava! Pak můžete přidat a jen rozpustit trošku másla, to je pro lepší chuť. Nebo ji můžete opražit hned třeba na sádle - to záleží, jaký způsob vaření upřednostňujete. Také to jde v mikrovlnce, ale to musíte vyzkoušet.
Jak opražit krupici? děkuji
Kvasnice se do polévky přidávají na ochucení.Polévka mi nikdy nezkysla.
A proč se tam ty kvasnice přidávají. Jakou dávají pak chuť polévce? Nezkysne polévka tím pádem rychleji?
Kvasnice se do polévky přidávají syrové,ve vařící polévce se rozpustí.
Ty kvasnice se tam davaji syrove nebo se treba oprazi s tou krupici?