Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na tuku, přidáme nakrájené uzené maso a kmín, ještě chvíli restujeme, zalijeme vývarem a povaříme. Do talíře dáme opečený toast, na který vyklepneme žloutek, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme vařící polévkou a posypeme zelenou petrželkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Cecil
|12. 8. 2012 21:44
Ani vývar z kostky.....
Adéla
|18. 4. 2008 19:46
Je to dobrá polévka,i děti,ačkoli cibuli nemusí si na ni pochutnaly.Vřele doporučuji.
Hana Knezova
|13. 12. 2007 09:10
ja nechavam cibuli malinko zkaramelizovat s pravym hnedym trinovym cukrem a kdyz uz je cibule skoro osmazena a zkaramelizovana tak ji zaleju misto Sherry sladsim bilym vinem, pak pridam zeleninovy vyvar, bobkovy list a 2 kulicky pepre, varim 30 - 40 min a pak podavam s opecenou bagetou a syrem. kmin ani uzeny maso tam nedavam.
Natali
|27. 9. 2007 11:53
Do pravé cibulajdy se nedává uzené maso ani vejce.Přidávám Sherry.