... v 1. várce jsem zapomněla na cukr - i tak je vynikající :) .. a 2. várka je pro zbytek rodiny :)) - jsou schopni si to sníst jako přesnídávku, nebo jen s uvařenými těstovinami ;-) Taky nedávám zelená rajčata (nemám je ráda, nač si zbytečně dodávat solanin - i když v malinkém množství? ), jen dostatečně tvrdá.
Chutney jsem zavařovala loni dle tohoto receptu.Neměla jsem zelená rajčata, použila jsem skoro zralá, ale tvrdá rajčata. I tak se chutney povedlo, je dobré při grilování, k buřtům apod. Skutečně vynikající!!
Tento recept se dělává na podzim když nedozrají rajčata.Rajčata musí být zelený.
Co se stane, když použiji zralá rajčata, jak se změní chutˇ?díky za info.
Musia to byť zelené rajčiny?
výborný, pikantni uzasny ke zverine:_) jen jsem misto svestek pouzila povidla:-)