• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Napište svůj komentář k receptu

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rohlík -včerejší
    • rozšlehané vejce
    • hladká mouka
    • maso sýr nebo zelenina
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Nejde o žádný převratný recept, jen o návod, jak si připravit pokrm chutnější, s menším množstvím tuku.
2
Pokud obalujeme řízky, sýr, zeleninu v klasickém trojobalu, je lepší, když si připravíme strouhanku těsně před obalováním, tzn. čerstvou. Starší rohlíky (nesmí být zcela tvrdé!) buď pomeleme na masovém strojku nebo je rozmixujeme v mixéru, pak takto připravenou strouhanku použijeme, jak jsme zvyklí.
3
Strouhanka připravená z "měkkých" rohlíků nebude sát tolik oleje, jelikož obsahuje vodu a řízky už na pohled budou hezčí, nadýchanější a větší. :-) Samozřejmě, že je i tak můžeme po usmažení ihned položit na ubrousek a tím množství tuku ještě více snížit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí řízky obalované sýrem

Hovězí řízky obalované sýrem

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Obalované koblížky

Obalované koblížky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Uhlová | 26. 3. 2017 20:15

    Starší né tvrdé rohlíky obsahují ještě vlhkost,která zabraňuje tuku nasát se při smažení do strouhanky tolik jako když obaluji v suché strouhance a taky zůstane nadýchanější než ze suché.Řízky bych do suché strouhanky neobalila nikdy a smažený sýr je s čerstvou strouhankou úplně perfektní.

  • Mirka | 17. 8. 2016 21:17

    Bezvadný!! Až příště budu chtít dělat řízky tak určitě z neusušených rohlíků. Doporučuju :-*

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 18:25

    Docela jsem si nevěděl rady se zařazením,tak mi prosím dle potřeby poraďte,díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Ostatní Dietní Pečivo Oběd Večeře Smažení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Olej Rohlík Rozšlehané vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné krůtí stehno

Plněné krůtí stehno

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Caprese

Caprese

Šumajstr

Šumajstr

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Pečené donuty

Pečené donuty

Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou

Hermelínová pomazánka nebo salát se…

Boloňské tousty

Boloňské tousty

Kotlety v omáčce s hlívou

Kotlety v omáčce s hlívou

Doporučujeme

120 minut
Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem

Vepřové výpečky se špenátem a…

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

18
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
17
Svařák
Svařák
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně
Pečená kachna s…
14
Domácí sušené maso I.
Domácí sušené maso I.

Zajímavé články

Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
AHA.cz Felix Slováček propukl v pláč: Vzpomínka na nejkrásnější dárek od Aničky

Felix Slováček propukl v pláč: Vzpomínka na nejkrásnější dárek od Aničky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Nevyžádaná pošta pro pozůstalé Ozzyho Osbournea (†76): Nehty a vlasy údajné dcery! Chtěla DNA test

Nevyžádaná pošta pro pozůstalé Ozzyho Osbournea (†76): Nehty a vlasy údajné dcery! Chtěla DNA test

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by si měl začít hlídat váhu a kdo zažije rande snů?

Horoskop na další týden: Kdo by si měl začít hlídat váhu a kdo zažije rande snů?

Další doporučené recepty:

Churros (čti "čuros")
Churros (čti "čuros")
Chutná čína ze sojového masa
Chutná čína ze sojového masa
Chutná zeleninová polievka
Chutná zeleninová polievka
Chutní šnečci
Chutní šnečci
Chutný salát
Chutný salát
Chuťovka z cukety
Chuťovka z cukety
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact