• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Napište svůj komentář k receptu

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rohlík -včerejší
    • rozšlehané vejce
    • hladká mouka
    • maso sýr nebo zelenina
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Nejde o žádný převratný recept, jen o návod, jak si připravit pokrm chutnější, s menším množstvím tuku.
2
Pokud obalujeme řízky, sýr, zeleninu v klasickém trojobalu, je lepší, když si připravíme strouhanku těsně před obalováním, tzn. čerstvou. Starší rohlíky (nesmí být zcela tvrdé!) buď pomeleme na masovém strojku nebo je rozmixujeme v mixéru, pak takto připravenou strouhanku použijeme, jak jsme zvyklí.
3
Strouhanka připravená z "měkkých" rohlíků nebude sát tolik oleje, jelikož obsahuje vodu a řízky už na pohled budou hezčí, nadýchanější a větší. :-) Samozřejmě, že je i tak můžeme po usmažení ihned položit na ubrousek a tím množství tuku ještě více snížit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí řízky obalované sýrem

Hovězí řízky obalované sýrem

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Obalované koblížky

Obalované koblížky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Uhlová | 26. 3. 2017 20:15

    Starší né tvrdé rohlíky obsahují ještě vlhkost,která zabraňuje tuku nasát se při smažení do strouhanky tolik jako když obaluji v suché strouhance a taky zůstane nadýchanější než ze suché.Řízky bych do suché strouhanky neobalila nikdy a smažený sýr je s čerstvou strouhankou úplně perfektní.

  • Mirka | 17. 8. 2016 21:17

    Bezvadný!! Až příště budu chtít dělat řízky tak určitě z neusušených rohlíků. Doporučuju :-*

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 18:25

    Docela jsem si nevěděl rady se zařazením,tak mi prosím dle potřeby poraďte,díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Ostatní Dietní Pečivo Oběd Večeře Smažení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Olej Rohlík Rozšlehané vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbové karbanátky III.

Houbové karbanátky III.

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Vepřové na houbách s fazolkami

Vepřové na houbách s fazolkami

Snadné a rychlé kuře na paprice

Snadné a rychlé kuře na paprice

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Pudinkový pohár

Pudinkový pohár

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

26
Dýňová tortila
Dýňová tortila
25
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
24
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
AHA.cz Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Ženy.cz Zapomeňte na předraženou kosmetiku. Tenhle zázrak na pupínky máte pravděpodobně doma

Zapomeňte na předraženou kosmetiku. Tenhle zázrak na pupínky máte pravděpodobně doma

Blesk.cz Vladimír Polívka šokoval fanynky: Radikální proměna

Vladimír Polívka šokoval fanynky: Radikální proměna

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

Další doporučené recepty:

Churros (čti "čuros")
Churros (čti "čuros")
Chutná čína ze sojového masa
Chutná čína ze sojového masa
Chutná zeleninová polievka
Chutná zeleninová polievka
Chutní šnečci
Chutní šnečci
Chutný salát
Chutný salát
Chuťovka z cukety
Chuťovka z cukety
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact