• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Napište svůj komentář k receptu

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rohlík -včerejší
    • rozšlehané vejce
    • hladká mouka
    • maso sýr nebo zelenina
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Nejde o žádný převratný recept, jen o návod, jak si připravit pokrm chutnější, s menším množstvím tuku.
2
Pokud obalujeme řízky, sýr, zeleninu v klasickém trojobalu, je lepší, když si připravíme strouhanku těsně před obalováním, tzn. čerstvou. Starší rohlíky (nesmí být zcela tvrdé!) buď pomeleme na masovém strojku nebo je rozmixujeme v mixéru, pak takto připravenou strouhanku použijeme, jak jsme zvyklí.
3
Strouhanka připravená z "měkkých" rohlíků nebude sát tolik oleje, jelikož obsahuje vodu a řízky už na pohled budou hezčí, nadýchanější a větší. :-) Samozřejmě, že je i tak můžeme po usmažení ihned položit na ubrousek a tím množství tuku ještě více snížit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí řízky obalované sýrem

Hovězí řízky obalované sýrem

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Obalované koblížky

Obalované koblížky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Uhlová | 26. 3. 2017 20:15

    Starší né tvrdé rohlíky obsahují ještě vlhkost,která zabraňuje tuku nasát se při smažení do strouhanky tolik jako když obaluji v suché strouhance a taky zůstane nadýchanější než ze suché.Řízky bych do suché strouhanky neobalila nikdy a smažený sýr je s čerstvou strouhankou úplně perfektní.

  • Mirka | 17. 8. 2016 21:17

    Bezvadný!! Až příště budu chtít dělat řízky tak určitě z neusušených rohlíků. Doporučuju :-*

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 18:25

    Docela jsem si nevěděl rady se zařazením,tak mi prosím dle potřeby poraďte,díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Ostatní Dietní Pečivo Oběd Večeře Smažení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Olej Rohlík Rozšlehané vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzská bramboračka

Francouzská bramboračka

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Pikantní gyros v housce

Pikantní gyros v housce

Koláč inspirován tiramisu

Koláč inspirován tiramisu

Sedmikráskový med s pomerančem

Sedmikráskový med s pomerančem

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Rajčatový salát s balkánským sýrem

Rajčatový salát s balkánským sýrem

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…

Doporučujeme

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

177
Míchaná vejce s avokádem
Míchaná vejce s avokádem
174
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
53
Bramborový závin s povidly
Bramborový závin s…
48
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
37
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
AHA.cz Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Ženy.cz Nedovolte, aby vaše dítě vyrůstalo bez otce. Vážně jste si jistá, že jste našla toho pravého?

Nedovolte, aby vaše dítě vyrůstalo bez otce. Vážně jste si jistá, že jste našla toho pravého?

Blesk.cz Známý písničkář se změnil k nepoznání: Strach o Honzu Nedvěda (78)!

Známý písničkář se změnil k nepoznání: Strach o Honzu Nedvěda (78)!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Další doporučené recepty:

Churros (čti "čuros")
Churros (čti "čuros")
Chutná čína ze sojového masa
Chutná čína ze sojového masa
Chutná zeleninová polievka
Chutná zeleninová polievka
Chutní šnečci
Chutní šnečci
Chutný salát
Chutný salát
Chuťovka z cukety
Chuťovka z cukety
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact