• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chudí rytíři
Napište svůj komentář k receptu

Chudí rytíři

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chudí rytíři
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks houska (Nebo veka)
    • 100
      ml mléko
    • rybízový džem (Nebo malinový)
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • rostlinný olej
    • mandle

Postup přípravy receptu

1
Housky nebo veku nakrájíme na tenké plátky, které zlehka namočíme do mléka a natřeme džemem. Potom vždy dva plátky spojíme, obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance a v rozpáleném oleji smažíme po obou stranách dozlatova. Hotové zdobíme džemem, mandlí nebo ořechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chudí rytíři s houbami

Chudí rytíři s houbami

Bohatí rytíři

Bohatí rytíři

Bohatí rytíři II.

Bohatí rytíři II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ivanka moje | 9. 12. 2006 15:40

    je to dobré

  • ELA | 27. 9. 2006 14:09

    včera jsem dělala výbornou variaci - použila jsem bílý toastový chleba - náplň nutela+ oříšky, sladký tvaroh, jablka+skořice + cukr + rozinky. Šup s tím do toastovače (může být vymazaný máslem). Po upeční jsem horké dílky ještě přetřela rozpuštěným máslem a obalila v cukru s vanilkou. Trojúhelníčky krásně voní po másle, přitom nejsou mastné! Rychlá a čistá práce, doporučuju. Chlapi mi málem utrhli ruce

  • Margita | 11. 8. 2006 06:10

    Keď som bola malá, moja mamina toto robievala s tvarohovou náplňou, obaľovala v cestíčku z múky, vajíčka, mlieka. Nakoniec posypala škoricou a mletým cukrom. Bola to výborná bašta.

  • Hanca | 10. 8. 2006 20:34

    Zkoušela jsem, a místo namáčení do mléka a potom do vejce jsem namáčela housky v palačinkovém těstě a potom ve strouhance. Výborné s rybízovou marmeládou. Doporučuji!

  • Anonym | 29. 10. 2005 19:02

    Já dávám raději místo marmelády tvaroh.

  • Panta | 25. 9. 2005 11:38

    Jako maí jsme si to dělali. Je to hlavně laciné i rychlé. Akorát dlouho trvá než vychladnou. Marmeláda uvnitř zůstává dlouho horká. Ale není to špatné!!! Stojí za to je vyzkoušet.

  • :) :) | 10. 3. 2005 17:59

    Ale jo..je to dobre..problem!!Jeste jsem to nezkoousela..:)

  • Teri | 3. 10. 2004 19:28

    Vypadá to dobře, ale já nemám ani ty housky ;)

  • Renata Nová | 17. 5. 2004 23:16

    je to moc dobré a hlavně rychlé

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Večeře Smažení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houska Mandle Mléko Rostlinný olej Rybízový džem Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Oříškovo-nugátová roláda

Oříškovo-nugátová roláda

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Ořechová roláda s rumem

Ořechová roláda s rumem

Přírodní maso se zeleninou

Přírodní maso se zeleninou

Chřest na másle

Chřest na másle

Rajská omáčka z džusu

Rajská omáčka z džusu

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Jednoduchý meruňkový dort (řez)

Losos na pomerančích

Losos na pomerančích

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

76
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
11
Řepánky
Řepánky
10
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Operní pěvec Štefan Margita (69) odhalil: Zvláštní znamení nad hrobem Hanky (†75)!

Operní pěvec Štefan Margita (69) odhalil: Zvláštní znamení nad hrobem Hanky (†75)!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Další doporučené recepty:

Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
Chřipkové špagety
Chřipkové špagety
Chuďasovy kroupy s vejci
Chuďasovy kroupy s vejci
Churros
Churros
Churros
Churros
Churros (čti "čuros")
Churros (čti "čuros")
  • Recepty.cz
  • Chudí rytíři
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact