VYBORNE! dosly orechy a tak jsem tam dala liskace a hotove chrousty jsem polila cik-cak cokoladou.Hmmmmm....1 !!!
Živého chrousta jsem neviděl ani nepamatuji, ale tito, zdá se, také vánoc nedožijí... :-))
Recept paní Vencové opět nezklamal. Výborné a křehoučké cukroví bez mouky a bez tuku. A taky je bleskurychle hotové. Pokusím se poslat foto
Neni to spis vanocni cukrovi?Určite by to bylo na vanoce moc dobre,i s tim uleženim.
Také jsem receptem nadšena, velmi nám chutnají a jsou hodně rychlé a nemusejí se péci tak opatrně a dlouho, jako kdyby byly jen z bílků a ořechů. Jednička!
Dělám z trojité dávky a ještě je to málo, výborný recept
Moc dobré, udělala jsem ze zbylých ořechů od Vánoc, příště budu dělat jako vánoční cukroví
Vejce se dávají celá, neoddělují se bílky od žloutků
Ty vejce se tam davaji cele nebo jen zloutky?Diky
Nechala jsem se zlákat na tento recept. Pečivo je to moc dobré, vychladlé chrousty jsem slepovala vysokou vrstvou šlehačky a posypala kakaem. Po mírném proležení v chladu výborné!!!!!!!!!!!
Kájo, tohle pečivo bych Vám nedoporučovala zmrazovat. Při rozmrazování dost změkne a zvlhne. Vánoční nebo jiné drobné pečivo běžně zmrazuji, ale to se jedná spíš o linecké, sušenky, rohlíčky, košíčky apod, ale tohle se podobá více sněhovému pečivu, které mražením ztrácí na kvalitě. Doporučuji po upečení nechat vychladnout a uložit do porcelánové nebo kameninové nádoby nebo plechové krabice, dobře zavřít a vydrží dobré až měsíc.
Další pokrok a úspěch v mém vaření podle internetu, u všech měl tento recept úspěch. Už jsem ho dělala 3 x z loňských ořechů. Mám však dotaz, menohlo by se pečivo po upečení zmrazit, nebo se na to tenhle druh nehodí. Poradí mi někdo???
Výborné měla jsem v mrazáku ořechy od vánoc,tak jsem recept vyzkoušela, moc nám chutnalo a ještě lepší jsou slepené šlehačkou, budu určitě dělat jako vánoční cukroví