RADA: Druhy octů a jejich využití
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Barevné jablečné řezy
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Zeleninová česnečka s krutony
Hrachová kaše (moc dobrá)
Zeleninový salát se sýrem
Borůvková tartaletka
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše