Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazole z Vysočiny
Sýrová pomazánka s nivou
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Roláda se šlehačkou
Plněná sekaná pečeně II.
Perníkové muffiny (DUKAN)
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Salát Nicoise
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky