Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí kostky se žampiony
Kapustový prívarok
Prošívaná buchta
Křenová pomazánka z červené řepy
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Dort "Hlava koně"
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové rizoto
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami