Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Jablková bábovka s ořechy.
Houby na kyselo bez zavařování
Nakládaný balkánský sýr III.
Vepřová líčka na červeném víně s…
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Jáhlové placičky s mrkví
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies