Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žahour
Výborné lívance z acidofilního mléka
Rychlá vločková polévka
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Jednoduchá francouzská kaše
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Pečené kuře s rýží
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami