Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka se sýrem
Plněný cop
Nakládané řízky
Červená řepa se zelím
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Salát z červené řepy s hruškou
Krůtí gulášek
Výborná pizza
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Krémová brokolicová polévka s česnekem