Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné řezy z listového těsta
Smaženice z hub
Špagety s mletým masem a zeleninou
Metrový koláč
Kotletky na leču
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Cejn na bylinkách
Bramborový salát s řepou
Segedín s knedlíkem po našem
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Kuřecí kousky ve slanině
Zelňačka s klobásou
Chlebíčky s ančovičkami
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem