Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Žluté řezy se sněhem
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Můj dýňový kompot s ananasem
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Domácí müsli tyčinky
Ostružinový koláč s broskvemi
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Houbový guláš
Bramboračka s bylinkovými noky