Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Čočka žravka
Maďarská variace
Nakládaný hermelín VI.
Řízky v zakysané smetaně
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Dort s nutelovým krémem
Rýžový nákyp s broskvemi
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot