Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Mramorová bábovka II.
Sýrovo-kuřecí špízy
Tuňáková pomazánka VI.
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Bublanina z remosky
Cuketová pomazánka
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky