Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Višňový šlehačkový dort
Pampeliškový med
Pomazánka na topinky a toasty
Ořechové řezy naší babičky
Linecké těsto pro začátečníky
Šlehačková roláda II.
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem