Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opilé řezy
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Bábovka z marmelády (džemu)
Chřest na másle
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Ananasové řezy "Piña Colada"
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki