Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z mozzarelly a rajčat
Jemná perníková buchta
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Nokerle s vajíčkem
Nepečený jablkový dort
Drobenka na ovocný koláč
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake