Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené brambory se smetanou
Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
Club Sandwich
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Pečené citronové kuře s jablky a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami