Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Tvarohový tunel plněný ovocem
Fajnový mix na topinky a do salátů
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Majolková krkovička se sýrem
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Sekané houbové řízky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami