Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Srbský vepřový guláš
Maďarská variace
Vepřové na houbách s fazolkami
Jednoduchá lososová pomazánka
Špecle s kořenovou zeleninou
Banánová roláda s margotkou
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Pikantní jogurtová marináda na kuře
Tortilla s paprikou a pórkem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Chřestový salát s vejcem