Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrnkové knedlíky s uzeným
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Kuře po židovsku podle paní…
Čevabčiči na chorvatský způsob
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Barevný paprikový salát s cibulí -…
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Gratinované brambory s hořčicí
Sekané houbové řízky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami