Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šafránová rýže
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Přírodní vepřové maso
Zapečená kuřecí prsa
Frankfurtská polévka s houbami
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake