Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žravé řezy
Jablková roláda
Kuře po francouzsku
Kuřecí směs s bramboráčky
Sladká rýže s jahodami
Míchaná bezinková limonáda
Medové řezy alá falešný medovník
Koprová omáčka s hříbky
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci