Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočka žravka
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Italský rýžový salát
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Adžika masovo-zeleninová směs
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki