Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy
Pikantní telecí řízek
Banánové muffiny
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Játrové knedlíčky mojí babičky
Domácí paštika II.
Ukrajinský boršč
Limetkový krém
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Čevabčiči
Makovec se švestkami