Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Holandské řízky
Buchty
Variace na Kung-Pao
Brampatáčky
"Tataráček" z Romadůru
Lehký sirup z růží
Výborné müsli - tyčinky
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Asijské pikantní cuketové nudle
Lotus cheesecake
Tvarohové řezy s mákem
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Trojí sladká ovesná kaše
Podmáslový koláč s jablky a…
Kuličky z mletého masa s rychlou…