Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hermelínové brambory
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Kapustové karbanátky s uzeninou
Kukuřičný chléb II.
Dresing na hlávkový salát
Základní těsto na pizzu
Lehký kakaový koláč se švestkami
Krémová kapustová polévka
Špaldové sušenky bez cukru
Plněné bramborové knedlíky se…
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula