• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chřest zapečený s tymiánem
Napište svůj komentář k receptu

Chřest zapečený s tymiánem

autor: magazinka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chřest zapečený s tymiánem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks česnek
    • 12
      ks chřest
    • 2
      lžička olivový olej
    • 0,50
      lžička tymián (Sušený)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Předehřejeme troubu na 200 °C. Výhonky chřestu omyjeme, odkrájíme tvrdé konce (zhruba 2 cm).Vložíme chřest do pekáčku, spolu s napůlenými stroužky česneku, pokapeme olivovým olejem, zaprášíme tymiánem, solí a čerstvě pomletým pepřem. Vložíme do trouby a pečeme zhruba 20 minut, po deseti minutách chřest v pekáčku otočíme. Po patnácti minutách můžeme přidat jemně nastrouhaný sýr (nejlépe parmesan). Výborně jako příloha k masu, rýži, bramborám či jako dietní strava - 4 výhonky chřestu mají 14 kalorií.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený hermelín s tymiánem

Pečený hermelín s tymiánem

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 31. 7. 2016 14:18

    Dobré, jednoduché, chválím!

  • Lada P. | 29. 8. 2011 18:47

    Vyzkoušela jsem to ze zeleného i z bílého chřestu. Obě varianty úžasný. Jen pro rychlejší úpravu a konzumaci jsem chřest nakrájela rovnou na špalíčky a česnek na plátky. Jím samotné bez masa, rovnou z pekáčku. Mňamka.

  • evelina | 23. 1. 2008 13:58

    Moc dobre. Nikdy predtim me nenapadlo kombinovat chrest s tymianem a dopadlo to vytecne.

  • barunka:) | 20. 4. 2007 16:58

    wýborný:)

  • Lada Kovářová | 31. 5. 2005 13:44

    Sice tohle nesouvisí s receptem, ale ... výtečné se píše s tvrdým y.

  • dominika hjkotrdovha | 31. 5. 2005 13:39

    dobré je za 3ale já dávám za 1*vítečné.není co dodat .

  • Anonym | 31. 5. 2005 10:19

    Dneska si to uvařím a pak napíšu, jaké to bylo.

  • anonym | 28. 5. 2005 18:50

    Vítečné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Marek | 23. 5. 2005 17:57

    Ted se o to budu pokouset snad to vyjde.....:-)

  • Helča | 12. 3. 2004 09:04

    No........ dobrou chuť!!!!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chřest Olivový olej Pepř mletý Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánové jednohubky

Banánové jednohubky

Slaný závin s plísňovým sýrem

Slaný závin s plísňovým sýrem

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Makrelová pomazánka

Makrelová pomazánka

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Vařený hrách

Vařený hrách

Jahodový (ovocný) pohár

Jahodový (ovocný) pohár

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na slanině

Bylinková krkovice na houbách (václavkách)

Bylinková krkovice na houbách …

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

419
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
15
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát / příloha
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Klasické lečo
Klasické lečo
11
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Chřest zapečený s tymiánem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact